Relația cu echipa ProgSquad a fost una pragmatică și orientată către rezultate. Pe parcursul colaborării avute, echipa s-a remarcat prin implicare, promptitudine și flexibilitate.

Procesul de învățare a fost facilitat de faptul că trainerii au reușit să identifice curprinzător nevoile și cerințele noastre de formare profesională, și au propus un program de training personalizat, adaptat companiei noastre și culturii noastre organizaționale. Livrarea programului de training a constat în implementarea interactivă și transpunerea conceptelor teoretice în exemple și experiențe practice. Sesiunea de team-coaching desfășurată ca follow-up, la o lună de la susținerea trainingului principal, a adăugat valoare calitativă programului de training, prin motivarea participanților către a aplica efectiv cunoștințele noi în activitățile lor zilnice.

Deschiderea către colaborare și orientarea, în orice moment, pe soluții au înlesnit un program de training reușit.

Toate acestea ne determină să recomandăm echipa ProgSquad tuturor celor care își doresc dezvoltarea resurselor umane într-un mod profesionist, care să adauge valoare propriului business.