Cursul este intensiv în aplicații practice și studii de caz, care te vor ajuta să înțelegi și să mapezi noțiunile studiate peste activitățile zilnice din proiectele tale. Vei putea aplica încă de a doua zi tehnici și metode noi care să te ajute pe tine și echipa ta în managementului proiectelor voastre.

Profil participant

Programator / Inginer QA / Business Analyst Provocările cu care un manager se confruntă în cadrul oricărui proiect sunt numeroase și complexe. Participând la acest curs vei avea ocazia să cunoști mai bine și să înțelegi contextul cu care are de-a face un manager de proiect în fiecare zi, să îți dezvolți abilitățile de planificare a proiectelor și să înveți cum poți contribui la succesul echipei și a proiectelor în care lucrezi.
Manager de proiect / Manager tehnic / Lider de echipă Descoperă tehnici și metode care să te ajute în managementul proiectelor, a echipelor pe care le coordonezi și a activităților colegilor tăi. În cadrul acestui curs vei învăța cum să stabilești programul (schedule) propriilor proiecte, să identifici riscurile, să îți planifici resursele și să stabilești bugetul proiectelor tale, astfel încât să reduci probabilitatea de te confrunta cu situații mai puțin plăcute din partea oricărui tip de stakeholder.
Orice alt profesionist interesat de dezvoltare profesională Managementul proiectelor este general aplicabil în orice domeniu de activitate. Odată înțeles acest proces de gestionare a unui proiect îți poți defini mai clar obiectivele și te poți concentra pe atingerea scopul proiectului, pe îndeplinirea cerințelor pe care proiectul le are referitoare la timp, costuri și indicatori de performanță. Participând la acest curs vei descoperi cum poți și tu să aplici în activitățile tale zilnice tehnici și metode pentru planificarea proiectelor.

Tematică

# Modul
1. Stabilirea bugetului proiectului
2. Stabilirea programului/planului proiectului
3. Identificarea riscurilor proiectului
4. Planificarea acțiunilor de management al datelor din proiect
5. Planificarea resurselor implicate în proiect

FAQ

De ce să particip la acest curs?
Pentru că vei învăța cum să faci efectiv managementul proiectelor!
Concret, ce voi învăța?
Vei învăța să planifici resursele necesare în proiectele tale, să identifici riscurile din cadrul acestora, să stabilești bugetul și multe altele.
Ce experiență anterioară îmi este necesară?
Minimală. Ne dorim să fi lucrat în proiecte indiferent ce rol ai avut în cadrul acestora (poate ai testat, dezvoltat, ai făcut analiză de business sau ai efectuat unele activități specifice managementului proiectelor).
Vreau mai multe detalii despre curs. De exemplu...
Dacă sunt alte lucruri pe care dorești să le afli, întreabă-ne direct la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. !