Cursul este intensiv în aplicații practice și studii de caz, care te vor ajuta să înțelegi și să mapezi noțiuni de managementul proiectelor peste activitățile zilnice din proiectele tale. Vei putea aplica încă de a doua zi tehnici și metode noi care să te ajute pe tine și echipa ta să vă îmbunătățiți estimările, indicatorii și gradul de implicare al tuturor stakeholderilor, astfel încât să aveți garantat succesul proiectelor voastre.

Profil participant

Programator / Inginer QA / Business Analyst Provocările oricărui manager sunt numeroase și complexe pe întreaga durată de desfășurare a unui proiect. Participând la acest curs vei înțelege și vei cunoaște mai bine contextul cu care are de-a face un manager de proiect în fiecare zi, îți vei dezvolța abilități cheie care îți vor ușura task-urile zilnice, de estimare, planificare, monitorizare, și vei învăța cum poți contribui la succesul echipei și a proiectelor în care ești implicat.
Manager de proiect / Manager tehnic / Lider de echipă Descoperă tehnici și metode care să te ajute în managementul proiectelor, a echipelor pe care le coordonezi și a activităților colegilor tăi. În cadrul acestui curs vei învăța tehnici și metode specifice fiecarei etape din cadrul unui proiect, pe care le vei putea aplica încă de a două zi. Descoperă și exersează cum poți îmbunătății estimările, planificarea resurselor, indicatorii sau nivelul de implicare al tuturor stakeholderilor în proiectele tale, astfel încât să crești șansele de succes ale acestora.
Orice alt profesionist interesat de dezvoltare profesională Managementul proiectelor este general aplicabil în orice domeniu de activitate. Odată înțeles acest proces de gestionare a unui proiect îți poți defini mai clar obiectivele și te poți concentra pe atingerea scopul proiectului, pe îndeplinirea cerințelor pe care proiectul le are referitoare la timp, costuri și indicatori de performanță. Participând la acest curs vei descoperi cum poți și tu să aplici în activitățile tale zilnice tehnici și metode de managementul proiectelor.

Tematică

# Modul
1. Estimarea proiectelor
2. Planificarea proiectelor
3. Angajamentul față de planul de proiect
4. Monitorizarea și controlul proiectelor
5. Managementul acțiunilor corective în proiecte

FAQ

De ce să particip la acest curs?
Pentru că vei învăța care sunt procesele ce te pot ajuta să estimezi, să planifici, să monitorizezi și controlezi eficient un proiect.
Eu am experiență în domeniul managementului de proiect, lucrând în cadrul mai multor proiecte de succes.
Foarte bine! Asta înseamnă că participând la acest curs, vei obține confirmarea corectitudinii și calității tehnicilor pe care deja le aplici. În plus, vei avea ocazia de a afla lucruri noi, deoarece în cadrul cursului vom elabora și dezvolta diverse livrabile necesare în cadrul oricărui proiect.
Cât de teoretic este cursul? Sunt deja familiarizat cu diversele tipuri de livrabile cât și cu informațiile ce pot fi găsite online.
Cursul este în mare parte practic. Metodele și tehnicile sunt descrise sumar de trainer, apoi se lucrează direct exerciții cu fiecare metodă. Noi suntem adepții învățatului "hands on".

Vreau mai multe detalii despre curs. De exemplu...Dacă sunt alte lucruri pe care dorești să le afli, întreabă-ne direct la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. !