Cursul prezintă o serie de principii, tehnici și metode de testare a produselor software utile atât pentru ingineri QA cât și pentru programatori, analiști de business și arhitecți software.

Profil participant

Ingineri QA

Participând la curs vei înțelege principiile care stau la baza asigurării calității produselor software și vei afla ce unelte ai la dispoziție pentru a-ți îndeplini rolul.

Programatori

Calitatea începe de la scrierea codului. Ca și programator acest curs îți va aduce cunoștințele necesare pentru a putea să scrii cod testabil ce respectă princpiile de asigrare a calității.

Analiști de business

Dat fiind că definirea criteriilor de acceptanță pentru task-uri cade în responsabilitatea ta, acest curs te va ajuta să înțelegi principiile și praciticile de asigurarea calității care te vor ajuta la a scrie criterii de acceptanță complete și bine fundamentate.

Arhitecți software

Calitatea este atributul pricipal pe care trebuie să îl garantezi prin design-ul pe care îl pui la dispoziția echipei. Acest curs te va ajuta să înțelegi principiile care stau la baza testabilității produselor software și să îți construiești o definiție completă și corectă a calității unui produs software care te vor ajuta la a-ți îmbunătăți atât designul arhitecturii cât și documentarea și evaluarea acesteia.


Tematică

# Modul
1. Atributele de calitate ale produselor software
2. Managementul configurațiilor produselor software
3. Planul și strategia de testare
4. Modelul TPI de îmbunătățire a procesului de testare
5. Behavior Driven Development - BDD
6. Testarea continuă

FAQ

De ce să particip la acest curs?

Pentru ca îți vei îmbogăți cunoștințele despre testarea sistemelor software.

Am deja experiență suficientă în domeniu testării.

Foarte bine! Asta înseamnă că participând la acest curs, vei avea ocazia de a-ți confirma cunoștințele actuale și de a ți le complementa cu cele mai noi practici din domeniu.

Cât de teoretic este cursul? Sunt deja familiarizat cu informațiile accesibile prin net search.

Cursul este în mare parte practic. Metodele și tehnicile sunt descrise sumar de către trainer, apoi se lucrează exerciții și aplicații practice cu fiecare dintre ele. Noi suntem adepții învățatului "hands on".

Vreau mai multe detalii despre curs. De exemplu...

Dacă sunt alte lucruri pe care dorești să le afli, întreabă-ne direct la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. !