Cursul prezintă o serie de tehnici și metode de programare care te vor ajuta să îți îmbunătățești cunoștintele și abilitățile de dezvoltare software și să creezi un cadru în care, ca programator, să poți lucra într-o varietate de stiluri, mixând după bunul plac construcții aparținând unor modele diferite, aplicând principii, metode și filosofii de programare care duc definiția tradițională a dezvoltării software la un nou nivel, cel de mesteșug.

Profil participant

Cursul se adresează tuturor programatorilor software, arhitecților, liderilor tehnici și managerilor de proiect, având un nivel de experiență medie / mare, care doresc să învețe cum să aplice principii, procese, valori și disciplina necesară pentru a înțelege diferențele dintre "codul perfect", mediul real de business și software-ul pentru mediul afaceri. Participând la curs vei descoperi cum poți să creezi cod independent de diferitele tehnologii software, menite să te ajute să scrii cod deja meșteșugit în forma perfecta și designul recomandat de acestea.


Tematică

# Modul
1. Favor composition over extension
2. Following the Boy Scout's Rule
3. Single level of abstraction
4. Interface segregation
5. Information hiding
6. Tell, don't ask

FAQ

De ce să particip la acest curs?

Pentru că vei învăța o serie de tehnici, metode și principii care să te ajute să obți rezultate mai bune în ceea ce privește calitatea produselor software dezvoltate.

Dar eu am deja o vastă experiență în dezvoltarea de aplicații software, iar o parte dintre topicurile acestui curs îmi sunt deja cunoscute.

Foarte bine. În acest caz vei avea ocazia să descoperi noi abordări ale tehnicilor și metodelor deja cunoscute, să faci schimb de experiență cu ceilalți cursanți și să aplici celelalte metode și tehnici prezentate în cadrul cursului.

Cât de practic este cursul?

Cursul are o parte semnificativă de aplicații practice pentru că dorim să te învățăm să aplici chiar de a doua zi aceste principii în activitățile tale zilnice.

Vreau mai multe detalii despre curs. De exemplu...

Dacă sunt alte lucruri pe care dorești să le afli, întreabă-ne direct la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. !