În cadrul trainingului vei studia principiile Agile, terminologia, procesele, rolurile și responsabilitățile caracteristice acestei metodologii de lucru. Vei învăța și vei aplica tehnici și metode specifice dezvoltării Agile de software utilizate pentru identificarea, definirea și prioritizarea task-urilor în proiecte care folosesc această metodologie.

Profil participant

Programator / Inginer QA / Business Analyst

Metodologiile Agile sunt tot mai răspândite în mediile profesionale, în special în domeniul IT&C. Acestea sunt caracterizate de o serie de tehnici și practici specifice, pe care vei avea ocazia să le studiezi și să le aplici în cadrul acestui curs, în scopul de a te familiariza cu un mediu de lucru Agile, cu procesele și noile responsabilități pe care le presupune.

Manager de proiect / Manager tehnic / Lider de echipă

Metodologiile de lucru Agile reprezintă o atitudine, un mod de gândi și a acționa. Dinamica echipei se schimbă, apar roluri și responsabilități noi, iar tehnicile și metodele folosite pot părea abstracte pentru colegi. Participă la acest training pentru învăța cum poți adapta acest mod de lucru echipelor și proiectelor tale.


Tematică

# Modul
1. Pair Programming
2. User Story Mapping
3. Poker Planning
4. Test, Behaviour, Acceptance Test - Driven Development
5. Backlog Grooming

FAQ

De ce să particip la acest curs?

Pentru că vei învăța să implementezi în proiectele tale tehnicile Agile cele mai de succes, ce te vor ajuta să livrezi produse software mai prompt și mai de calitate.

Ce voi învăța în cadrul acestui training?

Vei dobândi abilitățile necesare pentru a identifica, defini, prioritiza, dezvolta și implementa valoare adaugată oricărui proiect software, urmând principiile Agile. În urma cursului vei avea experiența „hands on”, cunoștințele și bunele practici necesare pentru a atinge un model de dezvoltare și livrare software iterativ eficient.

Cât de practic este cursul?

Cursul are o parte semnificativă de aplicații practice și studii de caz pentru că dorim să te învățăm să aplici chiar de a doua zi aceste principii în echip și compania ta.

Vreau mai multe detalii despre curs. De exemplu...

Dacă sunt alte lucruri pe care dorești să le afli, întreabă-ne direct la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. !